Thursday, 26 January 2012

Hari Yang Paling Bez!!!!

Salam kengkawan....aq nak kong si citew semalam......bez sangt .... thnxx pada kengkawan yg mmg sporting gilew..... semalam plan untuk smbut bday fendi n miza kat quensbay peneng....
plan kiteowan mmg jadi...
1st sampai quensbay nak parking tunggu dkt 30 mnt....then makan kat foodcourt.....
ada la yang plan nak tngk wayang tp xjdi lak coz owan amai.... tros nak maen apa ntah....pown xjgk owan amai.....
usha je sebelah kanan ada tmpat karaoke.....wah cm nak masuk tapi  hampeh cekek darah siot mahal......
hahah....lpas tuh pinat ajk g mkn tutti frutti......wah mmg sedap....1st time makan kan.....xcited sangt.....hihiih

nie la tutti frutti aq....cm sedap kan

then plan kami seterusnya beli kek untuk wat supriz...wah untung la geng2 bday ary tuh....secret rcpi lak kek kami bg.....mmg sedap......
kejap je dah mlm......huhuu
plan kami seterusnya g pantai n clebrate r apa g..... diowan punye happy ngan kami2 sekali heppy.....
xsah law xcalit-calit kek kan..... 1st mangsa aq miza.....cian dye berlemoih kena ngan aq....fendi pown apa kurangnya kena jgak..... alih-alih kami nyg xsambut bday pown kna,..... aq lah mangsa yang paling kkna terok... waaaa =(
tapi pa2 pown i can't forget this moment... thnxx kengkawan..... syang kowank... =)

6 comments:

  1. 7 lwn 1,mmg x leh lpa la,hehehhe

    ReplyDelete
  2. gegeh,,,,, aq jgak kna trok

    ReplyDelete
  3. bling kt org x ingt dunia,skunk dh kna kt dia,padan muka,ha3

    ReplyDelete
  4. tumpang lalu dgn sopan.. blogwalking kat sini :) jmput singgah ke blog :)

    ReplyDelete
  5. wahh, gembira gilaaa. hehe. nak tutti frutti tuh! ^^

    ReplyDelete